Home
Over Streamlet
Nieuws
Contact
 
 
 Nieuws  
Hierom werkt Netflix niet meer op je oude smart TV
Wed, 13 Nov 2019 13:47:00 GMT
Of het nou gaat om Disney+ die niet werkt onder Linux en Chrome OS of Netflix die de ondersteuning voor oude smart tv’s en mediacenters staakt...de reden is bijna altijd hetzelfde: het is DRM dat roet in het eten gooit. Netflix heeft nu uitgelegd waarom het de ondersteuning voor sommige apparaten moest staken en ook in dit geval is het een DRM-kwestie.
Nieuwe Ubuntu Phone op komst
Wed, 13 Nov 2019 12:53:00 GMT
De startup, Volla, werkt aan een nieuwe op privacy gerichte smartphone, de Volla Phone. Deze smartphone gaat draaien op Volla OS, een aangepaste versie van Android zonder connecties met Google, maar kan ook overweg met Ubuntu touch.
Facebook-app opent 'per ongeluk' camera tijdens scrollen op iPhone
Wed, 13 Nov 2019 10:38:00 GMT
Gebruikers hebben een nieuwe bug ontdekt in de iOS-versie van de Facebook-app. Deze zou tijdens het scrollen de camera gebruiken zonder toestemming van de gebruiker. Apple’s mobiele besturingssysteem geeft tegenwoordig aan wanneer de camera op de achtergrond wordt gebruikt waardoor dit direct opviel bij gebruikers.
Disney+ toont Simpsons-afleveringen onvolledig
Wed, 13 Nov 2019 10:01:00 GMT
Disney+ is gisteren officieel live gegaan, maar dat ging helaas niet zonder slag of stoot. De grote hoeveelheid nieuwe gebruikers zorgden ervoor dat de dienst meermaals onbereikbaar was wat zorgde voor grote frustratie. Het hield daar echter niet mee op, Veel gebruikers klagen over de manier waarop de serie , The Simpsons, op Disney+ staat.
Dit weten we over Microsoft’s nieuwe Edge-browser
Tue, 12 Nov 2019 14:56:00 GMT
Nog ongeveer tien weken en dan komt de nieuwe versie van Edge officieel uit. Deze versie van Edge is gebaseerd op de technologie van rivaal Google en Microsoft hoopt op deze manier een groter marktaandeel te verkrijgen.
Ophef en angst onnodig voor YouTubers
Tue, 12 Nov 2019 11:02:00 GMT
Google heeft onlangs de algemene voorwaarden voor YouTube aangepast en daarin stond onder andere een passage over het opdoeken van accounts als deze niet commercieel rendabel zijn. Dit zorgde voor paniek onder gebruikers met weinig abonnees en gebruikers die YouTube überhaupt niet gebruiken om geld mee te verdienen, maar die hoeven zich, volgens Google, geen zorgen te maken.
Oproep aan alle prijswinnaars
Tue, 12 Nov 2019 09:46:00 GMT
Onze nieuwe website is nu al een paar weken live en wij hebben dit heugelijke feit gevierd door prachtige prijzen weg te geven. De winnaars zijn inmiddels getrokken en hebben bericht van ons gehad, maar nog niet iedereen heeft gereageerd.
De 9 beste Singles Day-aanbiedingen
Mon, 11 Nov 2019 14:54:00 GMT
Ah, 11 november… snoep voor de kids, gadgets voor jezelf, even stil staan bij de gesneuvelden in Amerika en daarna hossend de straat op. Deze feestdag wordt inmiddels door zoveel bedrijven, organisaties en tradities geclaimd dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De, uit China overgewaaide, Singles Day lijkt echter de overhand te krijgen nu zelfs (web)shops in Nederland met prijzen stunten op deze dag, wij hebben de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.
Zo gebruik je een VPN op je Xbox One
Mon, 11 Nov 2019 11:44:00 GMT
In dit artikel laten we je zien hoe je een VPN-verbinding opzet voor je Xbox One. Er is geen dedicated app, maar het proces is niet zo heel ingewikkeld.
Photoshop voor iPad grote teleurstelling
Mon, 11 Nov 2019 10:19:00 GMT
Adobe heeft vorige week met veel bombarie een nieuwe versie van Photoshop voor de iPad aangekondigd. Deze versie zou bijna net zo uitgebreid zijn als de desktop-versie, maar dat blijkt in de praktijk toch tegen te vallen en gebruikers zijn teleurgesteld.
 
Home   |   Over Streamlet   |   Nieuws   |   Algemene Voorwaarden
 
2010 Streamlet Consultancy. All rights reserved